Huisregels

Check in

Tussen 15.00 en 17.00 kunt u inchecken, er is bij De Gouverneur geen 24-uurs receptie.
Wij nemen van te voren contact met u op over de verwachtte aankomsttijd.
Belt u Rolf of Linda op de aankomst dag nog even 30 minuten voor aankomst? Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. 

Self service incheck

Het is mogelijk om gebruik te maken van de self service incheck als dit beter uitkomt op de dag van aankomst. We nemen dan contact met u op, op de dag van aankomst .

Sleutel

U ontvangt bij incheck 1 sleutel . Op aanvraag is een 2e sleutel mogelijk . Bij verlies brengen wij €100,- in rekening voor een vervangende sleutel. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en het uitdoen van de verlichting en verwarming .

Parkeren

Tijdens uw verblijf is er 1 privé parkeerplaats voor u beschikbaar. Krijgt u bezoek kunnen uw bezoekers  buiten de tuin parkeren .

Uw fietsen kunnen onder het prieel staan.

Parkeren op ons terrein is voor eigen risico en De Gouverneur is niet aansprakelijk voor diefstal en/of schade.

Wifi

In alle appartementen is gratis wifi aanwezig .

Wachtwoord : @gouverneur25

Huisdieren

Wij houden van dieren, we hebben zelf 2 Jack Russels. Maar ivm hygiëne zijn huisdieren zijn niet toegestaan in de appartementen.

Kaarsen

Kaarsen zijn niet toegestaan ivm brandgevaar. In de keuken liggen led kaarsen die je kunt gebruiken.

Gourmetten etc

Gourmetten, plaatgrillen en frituren zijn NIET toegestaan in de appartementen. Dit veroorzaakt vette aanslag op de muren en meubels en de geur blijft te lang hangen voor volgende gasten, wij vragen uw begrip hiervoor.

BBQen

BBQen is NIET toegestaan, dit om overlast naar de andere gasten te voorkomen.

Afval

Ivm het milieu scheiden wij zoveel mogelijk afval, wij vragen ook uw medewerking daarin. Uw afval kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. De Containers staan buiten bij uw kamer. Dit kunt u in de glasbak op de markt gooien of  de gastvrouw zal dit later voor u opruimen.

Bezoek ontvangen ( ivm Covid 19 mag dit tijdelijk niet ) 

U mag bezoek ontvangen, mits u ons inlicht van tevoren. In geval van nood moeten wij namelijk weten wie er aanwezig zijn in onze appartementen.

Uw appartement is geschikt voor een maximale bezetting van 2 personen.

Het is niet toegestaan om met meer dan 2 personen in het appartement te overnachten.

Geen feestjes of herrie svp.

Houdt ten allen tijde rekening met de andere gasten en de buren.

Geluid

Rolf & Linda verzoeken u vriendelijk om muziek en/of elk ander geluid op kamersterkte af te stemmen zodat er geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten.

’s Avonds van 22.00 tot 7.00 dient het stil te zijn!

Hygiëne

Het is niet toegestaan om de bedden zonder lakens en slopen te beslapen. U maakt gebruik van linnengoed van De Gouverneur, eigen linnen is niet toegestaan.

Schade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Meld u het ons als er iets gebroken of stuk is zodat we zaken kunnen vervangen of eventueel de verzekering in kunnen schakelen. Vaak is het eenvoudig op te lossen.

Roken

Er mag niet gerookt worden in de appartementen. Buiten staan speciale peuken bakken.

Bedden etc

Uw bed is opgemaakt bij aankomst. Er lig reserve beddengoed, tegen betaling, in de kast.

Er liggen 2 sets handdoeken voor u klaar, ook daarvan is voldoende reserve.

Er zijn voldoende thee en keukendoeken aanwezig in de appartementen.

Als u niet in het appartement bent

Wilt u dan ramen en deuren willen afsluiten en geen apparaten laten aanstaan?

De lampen uit en de temperatuur graag naar beneden.

Gebreken in het appartement

Meldt u aub gebreken bij ons? Wij doen altijd ons uiterste best om zaken zo spoedig mogelijk te repareren of te vervangen. Bij normale vragen over het gebruik van zaken in het appartement, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Check out

De check out tijd is 10.00 uur , tijdens de uitcheck controleren we het appartement samen met u. De schoonmaak start zodra de uitchecktijd is bereikt zodat alles weer tijdig gereed is voor de volgende gasten.

Check list voor het uitchecken

Wij verzoeken u vriendelijk het appartement netjes achter te laten. Geen afwas achterlaten, het vuil in de containers buiten, de bedden afhalen en samen met de andere was in de wasmand te doen.

De moltons wassen we regelmatig, die kunt u erop laten zitten.

De Gouverneur

De Gouverneur is gelegen in de nabijheid van andere woningen. Rolf & Linda verzoeken u vriendelijk om geen overlast te veroorzaken.

De Gouverneur is een rijksmonument uit 1790. In zulke oude panden kunnen wat eerder contactgeluiden ontstaan dan in een modern huis.

Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om rekening met andere gasten en de buren te houden zodat iedereen van zijn vakantie kan genieten.